|~Pc kopat 2oo8~|| HACKİNG ,SECURİTY,PROGRAMLAMA,PROGRAM,İNTERNET ERİŞiMİ ,PAYLAŞIM PORTALI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|~Pc kopat 2oo8~|| HACKİNG ,SECURİTY,PROGRAMLAMA,PROGRAM,İNTERNET ERİŞiMİ ,PAYLAŞIM PORTALI

BİLGİSAYAR, WEB PROGRAMLAMA,İNTERNET ERİŞİMİ, PROGRAMLAMA VE PC BAKIM, DONANIM, PC GÜVENLİK SUNUCU YOLU

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

harikaaa Kuyruklu Bir Yalan

YazarMesaj
cyberwarrior
CO-ADMİN
CO-ADMİN

Erkek
RUH HALİ : harikaaa Kuyruklu Bir Yalan Eglenc10
SADECE BU KONUDA AŞAĞIDAKİ KADAR TEŞEKKÜR EDİLDİ : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>

harikaaa Kuyruklu Bir Yalan Empty
MesajKonu: harikaaa Kuyruklu Bir Yalan   harikaaa Kuyruklu Bir Yalan EmptyCuma Ağus. 15, 2008 3:03 am

beyler şimdi size kuyruklu bi yalan atayım.hemde bayaa uzun kuyruklu marsupilami gibi ...
şu hulk varya..onun ünlü oluşunu anlatacam.bu genç bizim mahalledendir.aslen ünlü olmadan önceki adı hulki'ydi.filme geçince hulk yaptılar.kişisel özelliklerinide anlatıyım..iyi çocuktur bu hulki...mert adamdır.samimidir.cana yakındır.dostunu satmaz.arkadan konuşmaz.fakire fukaraya yardım eder.mazlumun ahını almaz.eli açıktır.delikanlıdır.yaşlıya saygılıdır.yüreği mangal gibidir.allahtan başka hiç bir şeyden korkmaz.namazında niyazındadır.hac vazifesini 6 kere yapmıştır.dürüsttür.yardımseverdir.hoşgörülüdür.bileği kuvvetlidir.vurduğunu devirir......ehhhhhh daha ne kadar anlatayım.valla bu yaşıma geldim ondan nice yardım gördüm.yiyecek ekmeğim yoktu yedirdi..içecek suyum yoktu içirdi.sonra ünlü olunca ünlülük,şan şöhret para gözünü bürümedi.o yine her zamanki gibi delikanlıydı.hala her iki haftada cuma günleri hollywood'tan buraya gelir.perşembe gecesinden gelirki,yarın cuma namazına yetişelim diye...
nice sözler duydum hakkında.çekimleri ikindi ezanına denk gelmiş de setin ortasında abdestini alıp namaz kılmış.şimdi orada ezanı nereden duyacak diyeceksiniz.holywood'a dönerken burdaki tahtakaleden kendine o ezan okuyan saatlerden almış.ordan takip ediyomuş vakitleri...
oradaki evini yaptırırken klozetini taharetli yaptırmış....
evine kuran-ı kerim,seccade ve tesbih almayı da unutmamış.orda setten bi kaç kişiyi müslüman etmiş.onun için her gittiğinde yanında ingilizce namaz hocası götürüyomuş....filminin galasında ayran içen tek kişi o'ymuş.sebebini sorunca da haramdır dememişte, mide sorunum var hazmedemiyom demiş.oranın yemeklerinde hep hınzır eti varmış.yemek yememekten güçten düşmüş aslanım.peki ben ne mi yaptım..tabi ki boş durmadım.hemen oradaki evine osmanlı şerbeti,aslan deviren şurubu,mesir macunu.baklava,lahmacun,sarımsaklı köy mantısı...sefer tasına da kuru fasulye,etli yahni,bide tulumba tatlısı koydum.yesinde aslna gibi olsun diye..
sonra bu postam gitmiş.hemen aradı telefondan beni..başladı dayı allah senden razı olsun.allah seni cennetle mükafatlandırsın inşallah..!!!!diye dua etmeye.bende bişe deyil aslanım sen iste ben sana kuzu çevirmede yollarım dedim...öyle konuştu sonra aradan çok az bi süre geçti ay başı geldi tabi faturaların kazığı girdi bana.ben ne yapacam derken koçum hulk'um bana belli miktar para yollamaz mı.ah ne sevindim bi bilsenizz.sonra kağıda bide not bırakmış.notta şunlar yazıyodu.dayıcım.hurma da yollarmısın buraya??ha ha haaa.dedim ne çocuk yaww.eeeehhhhhhhhh dinleyenler.işte böyle ben dedim size bu hulk yiğiy adam diye..haklıymışım değil mi??

ALINTI DEĞİLDİR EL EMEĞİ GÖZ NURU lol!
http://hackeriz.super-forum.net

harikaaa Kuyruklu Bir Yalan
1 sayfadaki 1 sayfası